Epic Underwater Cinematic Dark Glitch

Posted on April 23, 2010

0


INT. CAMERĂ. TRECEREA DINTRE NOAPTE ŞI ZI.

Cameră goală. Pereţi înalţi. Perdelele lungi şi transparente de la geam sunt umflate de vânt. În mijlocul camerei un acvariu imens care luminează uşor întreaga încăpere.

Sunetul unui ceas de cameră mecanic se-mpleteşte cu bolborositul apei din acvariu. Tavanul e din sticlă. Cerul vesteşte apropierea dimineţii şi răsăritul SOARELUI.

În apropiere o FEMEIE, ale cărei picioare lungi, goale, cu piele fină şi tânără sunt luminate de acvariu. Nu i se vede chipul, ci doar capătul ţigării aprinse. Se sprijină cu spatele de unul dintre pereţii camerei.

Vântul s-a oprit. FEMEIA expiră. Un nor de fum de ţigară expirat se îndreaptă spre acvariu plutind uşor.

În acvariu, în timp ce norul de fum e în aer, apare o mişcare smucită îndreptată spre peretele din sticlă al acvariului. Încet se disting degetele unui BĂRBAT, clavicula, omoplaţii, gura care înghite apă, mâna păroasă ce se loveşte de acvariu când norul de fum îl atinge, exact în acelaşi timp cu fixarea privirii BĂRBATULUI asupra picioarelor FEMEII. Degetele ei de la picioare se mişcă de parc-ar fi fost urzicate. FEMEIA îşi trage picioarele spre corp, le freacă uşor cu mâna şi, în patru-labe, se apropie de acvariu.

Vântul bate puternic în perdele. Uşor se luminează încăperea. Sunetul ceasului e aproape înghiţit de mişcările apei.

EA are ochelari de scafandru. Ţigara îi atârnă în colţul gurii. E goală.

O adiere mai puternică a vântului îi întăreşte brusc sfârcurile şi îi face pielea ei tânără şi fină ca de găină.

BĂRBATUL din acvariu priveşte absorbit fiecare centimetru din pielea FEMEII. Pielea lui, la văzul EI tot mai aproape, e trecută de fiori reci care încet fac porii şi firele de păr de pe mâna lui să îngheţe.

FEMEIA, în drumul ei spre acvariu, îşi pune genunchiul peste scrumul proaspăt căzut din ţigară.

Încet, fiecare strop de apă şi bucată de piele din trupul BĂRBATULUI încep să-ngheţe.

Simultan cu îngheţul acvariului, pe geam, lumina solară  se joacă pe trupul FEMEII, aflat atât de aproape.

Exact în momentul în care BĂRBATUL din acvariu ar îngheţa definitiv şi exact în momentul în care FEMEIA se ridică deasupra acvariului cu trupul inundat în lumină şi plin de căldură, SOARELE pătrunde puternic pe fereastră, umplând întreaga încăpere şi provocând începerea dezgheţului.

Ceasul ticăie mecanic şi, în lumina dimineţii, indică ora 6.

FADE TO BLACK.

PS: Ca sexul la 6 dimineaţa… (Frate, nu mai ştiu ce-i viaţa!)

Share

Advertisements